dimecres, 2 de gener del 2013

31/12/2012 9a San Silvestre Tarragona

Arribava la cursa popular de San Silvestre, vaig apuntarme esperant anar-hi amb algun dels Farsos, com es tradició, però no van ser a temps d'agafar dorsal... així que la tradició va quedar suspesa aquest any..

Es vivia un ambient impressionant com cada any, enguany 1500 participants, i tancant inscripcions quinze dies abans, he llegit que també van participar uns cinc-cents sense dorsal, sigui com sigui, molta gent escalfant amunt i avall, i molta gent coneguda, companys i amics.

Aquest any el circuit era de 7 km, per la zona del Serrallo, Pere Martell, espigó i platja del Miracle, la meva pretensió era fer els 3-4 primers km a un ritme de 4.45 i després a tope, depenent de com respongués el cos, mantenir el ritme o apretar fins a 4.30.



Em trobo amb el Josep i amb el Paco, cadascú va a fer la seva cursa, després d'una estona esperant per un accident d'un vehicle a l'interior del circuit, es dona la sortida, sortim bastant enrera, i ens costa molt avançar entre la gent, molt caotic,els primers cent metres caminant,  gent creuant-se, empentes..  el primer km surt a 5.30, per tant entren una mica les presses i com que la gent anima i el circuit ho afavoreix, decideixo tirar i veig que el km 2 el faig a 4.23!!, com que em trobo bé decideixo mantenir ritme i fins al final un ritme constant entre 4.15 i 4.25, record personal de ritme en cursa!  Amb el Josep finalment vam fer tota la cursa junts, cosa que animava en els moments de "baixón", per arribar en la posició 316 i 317 de 1500 participants amb un temps de 32'32", ritme mig de 4.31".

Agraïr també de nou el suport familiar, de nou al meu costat i en pleno. L'Elena, l'Alba, la Cristina i els meus pares.

Tant ràpid que ni la càmera ens captura...


enllaç classificació
 

dades garmin

Finalitza així l'any 2012, any que he pogut continuar millorant resultats, tot i que els torns de treball han fet que no pugués participar en totes les curses que volia, han estat dos curses de BTT, dos duatlons-cross, dos curses de 10k, una cursa trail, un gladiator extrem, un raid, el debut en triatló,i la san silvestre, segons les dades del garmin, fet entre curses i entrenaments, 677 km run, 900 km bike 73 km swim. Objectiu 2013: Millorar i seguir endavant!! Pròxima prova: LA PICA 2013!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada