dilluns, 22 d’agost del 2011

21/08/2011 Duatló SOS Himalaya TGN

Després de bastant temps parat, vaig decidir apuntar-me a aquesta duatló, ja que semblava tenir un recorregut planet i assequible, i era de caracter popular amb causa benèfica.
No arribava bé, ni d'entrenaments ni estat físic, pero era el normal tenint en compte que som a l'Agost i venia de vacances i del casament del SISCO..
A les 09.30 es sortia dela zona del Francolí, allí em vaig trobar amb els companys David, Moises i Sebas, també hi havia el màquina del Sergi.
Ja es veia pel tipus de gent que seria força competitiu, molts participants de triatló i pepinos de bicicletes..
A les 09.30 sortim per fer 4 km corrents per la llera del Francolí, planet, però a bon ritme i sota una calor insuportable, d'uns noranta participants, calculo que a la transició dec arribar a la posició 60 més o menys, agafo la bicicleta, en el que es suposa que hauria de ser el meu fort, però no em trobo molt bé, problemes intestinals, i no agafo un bon ritme, molt tram de senderó i de pedres en que no puc avançar, tot i així després d'uns 17 km consegueixo avançar a uns quinze participants, esperant que en els ultims dos km a peu no m'avançi molta gent, la calor en aquests moments es molt forta, sense aigua costa avançar, m'avançen uns cinc participants, i arribo a meta en la posició 55 de 90 amb un temps de 1 h 17 minuts, bastant satisfet.
Pel que fa a la organització, bastant bé, bastant ben marcat tot, l'unic pero, tot i que es una duatló benèfica, algun detall pels participants, i una mica més d'aigua, que es va acabar abans de que arribes tothom



aqui CLASSIFICACIÓ