dilluns, 11 de febrer del 2013

10/02/2013 VIII Duatló cross de Vila-seca

Per quart any consecutiu participava a la duatló de Vila-seca, la prova en la que vaig debutar, i que es "la de casa", es tracta de fer 4 km corrents, 11 km en btt, i 2 km més corrents, pel parc urbà de la torre d'en Dolça.
Arribava amb l'objectiu de millorar els temps d'anys anteriors, la posició no es veia possible, ja que s'havia inscrit molta més gent, i gent de nivell, la prova es consolida i creix, l'any 2010 erem uns 75, el 2011, 83, el 2012, 98, i aquest 2013 hi va haver 185 inscrits!

Arribat el dia, es presenta fred i amb vent, així que m'abrigo bastant, quedem amb el Salva i el Blas i al lío, després d'un breu reconeixement de circuit btt, un mini escalfament corrent, i una estona saludant a amics i companys, es donava la sortida a les 11:00 hores.



Surto bastant ràpid, el grup s'estira molt i veig que quan portem mig quilòmetre estava rodant per sota de 4', així que poso seny, baixo marxa i intento buscar un ritme còmode que no em passi factura després, tot i així el garmin marca el primer km a 4, 11"... com sempre, pateixo una mica en el sector run, esperant agafar la bicicleta per poder remuntar, i així ho faig, avanço una vintena de duatletes, però a mi també me n'avança algun, no trobo tan bones cames com esperava, i afluixo una mica en previsió dels dos ultims km corrents, a on començo patint per engarrotament dels bessons, fins que al cap d'una estona tornen a lloc, i a on m'avançen alguns duatletes, per arribar a meta amb un temps final de 58´35", en posició 70 de 166 que finalitzen la prova.



Objectiu aconseguit!! Rebaixat quatre minuts de l'any anterior, i classificat per sobre de la meitat.
El dia, finalment espectacular, bon ambient, amb molta gent coneguda, molts esportistes locals, amb la familia i els amics animant, amb una organització perfecta de Naturetime i la SMACV.

Menció especial a Salva, que finalment va rebre el premi despres d'uns anys "fregant el pal", finalitzant en tercera posició!! I al Jose Enrique, segon, espectacular!


classificacions

dades garmin