dijous, 24 de gener del 2013

20/01/2013 LA PICA Pedalada hivernal

Tercer any consecutiu de participació a la prova més multitudinaria de btt de la província. Quedavem el Paco, el Clari, el Mañas i jo ben d'hora per aparcar i recollir dorsals. El dia es presentava malament, una ventada de por i amenaçava pluja. A més, tots arribavem amb poc rodatge, així que, tot i que tots quatre feiem el circuit curt, de 34 km i 750 D+, estavem una mica a l'expectativa de la climatologia.
Entre unes coses i altres, vam fer molt just a la sortida, per tant vam sortir practicament ultims.









Cadascú havia de buscar el seu ritme, amb el Paco vam parlar de començar junts, intentar avançar al principi per carretera al gruix del pelotón, per arribar als camins i no penalitzar anar massa enrera, així ho vam fer i va anar prou bé, a la pujada ja cadascú buscaria el seu ritme.



Al començament a la plana, el vent va fer molt dura l'aproximació a la muntanya, en alguna ocasió fins i tot ens va treure de la pista d'un cop de vent, a l'arribar a la muntanya, el vent va desapareixer, i pit i amunt, la pujada a la serra de Miramar, vaig avançar alguns ciclistes però no tants com en altres edicions, la baixada, bastant malament com sempre, però em vaig defensar bé, la segona pujada se'm va fer molt dura, em trobava molt cansat, i les esses de baixada un pel perilloses per la pluja del dia abans.


La veritat es que esperava trobarme pitjor i em va sortir una bona cursa pel poc entrenament que portava.



Aquest es el temps dels quatre i posició, de 450 inscrits al circuit blau:

61 - Oriol Bru 2h 08 m
123 -  Francesc Altadill 2h 21 m
144 - Juan Antonio Mañas 2h 24 m
205 Josep M Clari 2h 34 m


Com sempre, l'organització de 11 sobre 10, els camins molt bé, molt bon ambient, gent coneguda, no es pot demanar més per un matí d'un diumenge de Gener.

classificació

dades garmin

dimecres, 2 de gener del 2013

31/12/2012 9a San Silvestre Tarragona

Arribava la cursa popular de San Silvestre, vaig apuntarme esperant anar-hi amb algun dels Farsos, com es tradició, però no van ser a temps d'agafar dorsal... així que la tradició va quedar suspesa aquest any..

Es vivia un ambient impressionant com cada any, enguany 1500 participants, i tancant inscripcions quinze dies abans, he llegit que també van participar uns cinc-cents sense dorsal, sigui com sigui, molta gent escalfant amunt i avall, i molta gent coneguda, companys i amics.

Aquest any el circuit era de 7 km, per la zona del Serrallo, Pere Martell, espigó i platja del Miracle, la meva pretensió era fer els 3-4 primers km a un ritme de 4.45 i després a tope, depenent de com respongués el cos, mantenir el ritme o apretar fins a 4.30.



Em trobo amb el Josep i amb el Paco, cadascú va a fer la seva cursa, després d'una estona esperant per un accident d'un vehicle a l'interior del circuit, es dona la sortida, sortim bastant enrera, i ens costa molt avançar entre la gent, molt caotic,els primers cent metres caminant,  gent creuant-se, empentes..  el primer km surt a 5.30, per tant entren una mica les presses i com que la gent anima i el circuit ho afavoreix, decideixo tirar i veig que el km 2 el faig a 4.23!!, com que em trobo bé decideixo mantenir ritme i fins al final un ritme constant entre 4.15 i 4.25, record personal de ritme en cursa!  Amb el Josep finalment vam fer tota la cursa junts, cosa que animava en els moments de "baixón", per arribar en la posició 316 i 317 de 1500 participants amb un temps de 32'32", ritme mig de 4.31".

Agraïr també de nou el suport familiar, de nou al meu costat i en pleno. L'Elena, l'Alba, la Cristina i els meus pares.

Tant ràpid que ni la càmera ens captura...


enllaç classificació
 

dades garmin

Finalitza així l'any 2012, any que he pogut continuar millorant resultats, tot i que els torns de treball han fet que no pugués participar en totes les curses que volia, han estat dos curses de BTT, dos duatlons-cross, dos curses de 10k, una cursa trail, un gladiator extrem, un raid, el debut en triatló,i la san silvestre, segons les dades del garmin, fet entre curses i entrenaments, 677 km run, 900 km bike 73 km swim. Objectiu 2013: Millorar i seguir endavant!! Pròxima prova: LA PICA 2013!