dimarts, 30 d’octubre del 2012

28/10/2012 10k Tarragona 2017

Ens apuntavem el Josep i jo al limit de les inscripcions per fer aquesta nova cursa, sense més intenció que participar i fer el millor paper possible, la meva intenció era baixar de 49 minuts i millorar marca, cosa que no veia molt difícil, ja que les curses anteriors de 10k no m'havien anat gaire bé.



Les sensacions durant la setmana dolentes, i el mateix dia, també, a l'iniciar l'escalfament les cames em pesaven molt, a més a més feia vent i molt fred,  m'havia marcat començar a 4.40, i decideixo variar el ritme a 4, 50,  deixant per la segona meitat de la cursa apretar o no depenent de les sensacions. Hi havia estat pensant i ho tenia decidit. A 4'50".

El Josep em diu que farà la cursa amb mi, tot i que es més ràpid, ja li va bé.

A la línia de sortida gent coneguda, Daniel Or alias "me gusta", el Guti, el Sergi Hidalgo..



S'inicia la cursa i tant clar que ho tenia, fem el primer km a 4'30... però no em noto malament del tot, baixem una mica el ritme, a més comença el tram amb pujada, i bé, més o menys un ritme constant de 4'40" amb un fort vent a la part dels tinglados del port i a la zona de l'espigó que segur ens van penalitzar, per arribar amb un temps final de 47'20" !!! posicions 284 i 285 de 627 participants, per tant objectiu aconseguit i de bon tros! 

La cursa va estar força bé, un circuit ràpid, samarreta tècnica, bossa del corredor...

Agrair al Josep que fes la cursa amb mí, la marca també li dec a ell, sinó en algun moment m'hagues desinflat, segur, i a l'Elena i a la Cristina, un altra vegada a matinar per veure al papa, gràcies!!

Dades Garmin

classificacions

dimecres, 10 d’octubre del 2012

23/09/2012 XV Triatló Popular de Tarragona Memorial Laia Massó i Virgili

Per fi arribava el debut en triatló, després de no poder participar en aquest ni en el de La Pineda per culpa del calendari laboral els ultims anys. Una vegada més, hi anava en un estat físic no gaire desitjable, després d'una gastroenteritis que em va tenir ingressat a l'hospital dues setmanes enrere, per tant, buit de forçes i d'entrenaments, però amb la il·lusió del debutant.

Es tractava de fer 300 m swim + 18 km btt + 4 km run.

Allí ens vam trobar amb el Fèlix que també debutava, i el màquina del Joan Mestres,  el Josep va caure a ultima hora ¿¿ per una lesió?? ¿¿ o per no poder estrenar el mono nou?? jajaja
Quasi sense temps de xerrar es  donava el tret de sortida, la meva tactica era clara, intentar no rebre massa cops al sector natació, nedant pels laterals , guardant forçes per no sortir de l'aigua massa cansat, donar-ho tot a la btt, i arrosegar-me els 4 km run.

A la línea de sortida coincidim amb el Toni Madrid, que també debuta en triatló, i ens llençem al mar juntament amb uns dos cents triatletes.



Tot i intentar anar pel lateral, vaig rebre una bona mà de cops, i la distància, no eren 300 m, van ser quasi el doble, cal dir que jo també vaig veure'm obligat a deixar anar el braç, perquè allò era la jungla, vaig sortir de l'aigua en una posició intermitja i vaig iniciar la transició a les rampes del miracle deixant-me els peus en aquell ciment punxegut, quin mal de peus!!  La transició va ser prou ràpida i vaig encarar amb BTT el Francolí amb força, vaig avançar molts triatletes en aquest tram, més de trenta segur, fins al pont del diable, a on em van fallar una mica les cames a les pujades tècniques, en que vaig perdre alguna posició. A la baixada agafo bon ritme de creuer i arribo a la transició de correr, en que he de reconèixer que em desoriento al box i passo per sota la tanca per encarar el sector de run, no hi ha ningú indicant el sentit, i em guio en el primer corredor que veig, no vaig guanyar gaire, ja que era bastant al final del box, pero uns deu segons potser sí., Amb posterioritat es senten moltes critiques en aquest aspecte, també en gent que no va arribar a la boia de la natació i gent que es va perdre al circuit BTT, ja que s'hi celebrava un altra cursa BTT que creava confusió.



Al sector Run veig davant meu al Toni Madrid, amb qui ens hem estat fent la goma al tram BTT, i fem tot el sector junts, arribant junts amb un temps de 1 h 36 min , ell el 60 i jo el 61 de un total de 196 triatletes. Les distàncies no es van correspondre amb les de la organització, es van fer quasi 600 m de natació, 22 km de btt, i no arribaven a 4 de còrrer.

Per tant molt content del debut. Cal dir que era un triatló popular, i faltaven mols dels triatletes més professionals de la província, que es trobaven fent el TRI de Calafell. La organització regular, prou bé per la gent que eren, però poca gent als box, poc senyalitzat tram BTT, moments en que es solapava el sector btt i run, i segons sembla poc control a natació.

Fèlix i jo, representants Bikers Terres de Tarragona
Gràcies Eva per el reportatge gràfic!

El track, com sempre, sense transicions:
Dades GARMIN

LINK CLASSIFICACIONS