diumenge, 18 de març del 2012

11/03/2012 10K Cambrils

Estava apuntat a la mitja marató, però les molèsties a la zona tibial esquerra desaconsellaven participar en la mitja distància, així que em decideixo a fer-li de "pacer" a l'Elena per ajudar-la a conseguir una bona marca en la cursa dels 10k, ja que s'ha apuntat a última hora i no s'ha preparat com li hagués agradat.

No arribem bé, ni ella ni jo, el dia abans molta tralla al delta de l'ebre, amb excursió amb btt per la sorra infernal per arribar al far del fangar... jo lesionat i ella amb pocs quilòmetres d'entrenament. Objectiu clar: baixar d'una hora, ja que en la seva primera cursa de 10k va fer 1h 06m

A les 09:00 quedem amb el Salva i el Jorge que van a fer la mitja i arribem a Cambrils una mica acollonits pel vent que fa a la zona on aparquem, baixem a la zona de sortida i molt ambient runner, molta gent, 2000 participants!!!
Vila-seca team, aquesta vegada hem vingut els "alts"


A les 10:00  puntuals donen el tret de sortida i bé, jo amb una mica de dolor puc fer el ritme que tenia pensat per a l'Elena i ella aguanta bé, a meitat de cursa afluixem una mica i tornem a mantenir, i arribem a meta amb un temps de 55 min 08 segons i ritme mig de 5.31, objectiu aconseguit i de llarg!!! Posició 550 de776 en la general i 83 de 220 dones.


Bon ambient, bona cursa, ben organitzat, bons obsequis, ajuda per estirar post-cursa, potser l'únic a millorar l'avituallament a l'arribada amb una cua massa llarga.
Algunes imatges: