dimarts, 14 de febrer del 2012

12/02/2012 VII Duatló-Cross popular de Vila-seca

Vuit dies abans de la duatló em vaig fer un esguinç al peu dret, just el primer dia que sortia a correr despres de reposar de la periostitis, així que vaig decidir no anar-hi, ja que el metge em va dir quinze dies de repòs... però una recuperació a l'estil Puyol em va permetre participar-hi. Com que el mateix dia em podia inscriure, em vaig presentar allà, deu minuts passant de l'hora límit, però sense saber gaire bé ni com ja tenia el dorsal al pit.

Principalment perque es la prova de casa, es la primera que vaig fer, i es la meva zona d'entrenament, no me la volia perdre.

Es tractava de fer 4 km run + 11 km btt + 2 km run en camí, assequible per distància, però desprès de dos mesos parat no sabia com respondria.

Vaig fer la carrera tal i com la vaig plantejar, els 4 km corrents a un ritme alt per a mi, els 11 en bici a donar el màxim, i els 2 ultims a arrosegar-me el menys possible.. i va anar bé, el primer tram corrents vaig fer el 62 de 98, el de btt el 27 de 98 i l'ultim el 59 de 98, finalitzant en la posició 44 de 98 amb un temps de 1 h 02 min 39 seg.

Finisher tercer any consecutiu
No vaig patir molèsties al turmell pero si em vaig ressentir de la periostitis, així que ja veurem com va a la seguent parada prevista : la mitja marató de Cambrils.

Felicitar al Salva, fregant el podium i de nou el millor local, i al Blas, divuitena posició, i a l'Elena i a la Cristina, de nou al costat!!


Mohammed Salva com despres de cada cursa resa una oració
L'organització i l'entorn molt bé, potser aquest any una mica car, sobretot si t'apuntaves el mateix dia, bona botifarrada i bon ambient!!

Salva coleccionista de tartas de santiago...
classificacions duatló 2012