dimecres, 21 de desembre del 2011

18/12/2011 Mitja marató Salou 2011

Feia molt temps que tenia en ment aquesta cursa, arribava el dia i no havia pogut fer l'entrenament dirigit a fer la mitja, tot i que aquesta vegada si venia d'un mes d'entrenament continu, des de la cursa 10k costa daurada, així que no vaig decidir apuntar-me fins dos dies abans.
Arribat el dia anem a Salou en familia, l'Alba i la seva amiga Claudia a fer la cursa infantil, l'Elena la de 5k, jo la mitja, i la meva mare a fer d'equip logístic i de cangur de la peque.Allí ens trobem al Jorge.

Sortiem a les 10:00, compartien sortida les curses de 5 i 21, així que amb l'Elena vam decidir anar junts fins el moment en que les curses es separaven, que era al km 3.5 aproximadament, anavem a un ritme molt suau, a mi em va molt bé començar fluix i l'Elena havia passat una mala setmana amb un costipat molt fort, així que xino xano vam arribar fins a aquest punt en que ens vam separar.

El meu objectiu real era baixar de dues hores, i la il·lusió baixar d'1h 50 que era la meva marca de la mitja de Cambrils, així que volia enganxar-me al pacer que marca el ritme per fer 1h 50 i intentar aguantar.
Amb això de la sortida lenta, se'm va escapar, en algun tram veia el pacer, però lluny, així que decideixo pujar el ritme i em marco enganxar-lo abans del km 10, i ho aconsegueixo, just en el moment en que atravessem la fita d'aquest km, ni fet a proposit. Aqui comparteixo conversa amb el Manel, company experimentat en mil curses, durant una bona estona, un plaer amic!!
A partir del km 13 comença la part més dura, pujada per l'autovia de tgn, tobogans a la zona de covamar, i el més dur, la pujada amb molt vent de la platja llarga ja al km 17. Consegueixo aguantar al ritme de 1.50 h, dels que ja no em desenganxo fins l'arribada a on m'escapo uns metres, per poder agafar a les nenes i creuar junts, fent un temps de 1h49.30, objectius aconseguits!!.

Molt bones sensacions, sembla que l'he encertat amb les noves asics gel nimbus + plantilles del Dr Macon, practicament cap molestia, així que fixarem la mirada en Barcelona 25/03/2012, canguelo!!.

Enhorabona a l'Elena, per completar els 5km en 27 min, a Jorge, que va fer la mitja en 1h 27, i al Sergi, 4t en la mitja, quins cracks!!! Ahh, i a l'Alba i la Claudia que ho van fer molt bé!

Felicitats també a la organització, bon ambient, bona cursa, ben senyalitzat, bon obsequi...


classificacions