diumenge, 20 de novembre del 2011

13/11/2011 10k COSTA DAURADA

En la línea habitual, sense entrenament, ara després d'una setmana amb antibiotics per una forta otitis (sí, sembla que m'hagi mirat un "tuerto"), es presentava la cursa 10k costa daurada, que es la de casa, cursa que era complementaria a la MCD, la marató costa daurada. M'apunto a última hora amb l'objectiu de fer els 10 k com entrenament, de cara a la mitja de Salou, i després veure als amics que feien la marató.
Així ho faig, i com era d'esperar, males sensacions, mal de panxa des del km 5 fins acabar, quasi paro per vomitar varies vegades, i les cames, no tiraven, al final 50:05, 49:27 reals, min,posició 509 de 803 però cal dir que a tots els garmin els marcava 9.6 i 9.7 km, no pas els 10...

Després a cambiar-me i a gaudir de l'esforç dels maratonians, puc acompanyar un km al Salva i un i mig a Jorge, Enhorabona als dos per un magnífic temps!! Espectacular debut de Jorge!! Va ser una jornada amb molts coneguts, amics i companys
Salva i Jorge Finishers sub 3.30h!!!
Jorge's team
Les campiones que están sempre acompanyant-nos, un pòdium de escándalo!!


classificació

dissabte, 5 de novembre del 2011

30/10/2011 ETERNAL RUNNING BELLPUIG

Eren ja diverses vegades que no havia pogut assistir a una eternal running, així que veient que la de Bellpuig coincidia en dia lliure vaig decidir anar-hi. Una gastroenteritis que em va tenir out i una mitja grip em tenien un mes parat, sense entrenar gens, zero, així que fins al mateix dia no vaig decidir anar-hi.
Allí em vaig trobar amb el meu company Paco i amb el seu amic Xavi, amb qui ja haviem coincidit a la mitja de cambrils.
L'entorn era el circuit de Catalunya de Motocros, pujades, baixades, pero sobretot fang, mooolt fang, era un circuit d'uns 10 km amb obstacles de tot tipus, camions amb bales de palla, muntanyes de fang, cordes, trinxeres de filferros, inflables.
La inexperiència va fer que sortissim dels ultims, i al primer obstacle, que eren uns neumatics apilats, ja vam fer uns deu minuts de cua, cosa que va passar en dos o tres obstacles més, per tant a la pròxima, s'ha de mirar de sortir davant. Per això ja vam oblidar-nos de la part competitiva i ens vam dedicar a gaudir de la cursa, que va ser molt divertida, en especial una baixada que havies de fer sentat com si fos un tobogan, en la que vam baixar els tres junts a l'estil "trenecito", en la que el Paco va patir especialment jejeje.


És una cursa especial, diferent, en la que competeixes contra barbuts vestits de sevillanes, contra els barrufets, o contra el capità amèrica i hellboy. Al final 1 h 39 minuts, posicions 421,422 i 423 d'un total de 1008 participants.



El pitjor de tot, les dutxes finals, que es van espatllar i ens vam haver de rentar en una espècie de grifos en uns boxes de rentar motos, nois i noies junts, tots semi despullats... un infiernoo juasssssssssssssss suposo que alguna cosa devia passar, perque ni al cuerno de africa oigaaaaa

classificacions