dilluns, 21 de febrer del 2011

VI Duatló Popular Vila-seca 2011 20/02/2011

Bé, després de bastants esforços per poder assistir al duatló, ho he pogut fer gracies a un canvi (gràcies Òscar), em feia il·lusió, per que l'any passat va ser la primera prova amb dorsal en que havia participat, i perque es "el de casa".
Arribava bastant bé, ja que venia entrenant per a la mitja marató, però tota la setmana de matins, sense entrenar practicament res, uns problemes als turmells, i un refredat inoportú, em feia pensar que potser no aniria tan bé com esperava.
El circuit era practicament igual a l'any anterior 4km corrents, 12 BTT i 2 corrents, tenia clar que no cometria el mateix error i vaig sortir lleuger però reservant una punteta de gas, vaig veure com el Salva estava davant de tot, el Dani en un grup bastant endavant, i jo i el Pedro mes o menys a meitat de cursa.

 Les sensacions no eren molt bones, em notava ofegat a la gola i em costava mantenir un bon ritme de respiració, tot i que les cames si responien bé, vaig arribar a la primera transició en la posició 53 de 83.
El tram BTT havia de ser el meu fort, vaig sortir a tope, pero no em vaig notar tan fresc com en altres ocasions, suposo que el cansament del running, tot i així vaig avançar a bastanta gent, fins i tot quasi atrapo al meu company Jaume Gros!!, fins a arribar a la segona transició en la posició 41, vaig atrapar al Dani que es va estampar amb la bici i vam començar junts l'ultim tram corrents, en el que el meu objectiu era no perdre moltes plaçes, no vaig poder evitar perdre'n quatre i acabar en la posició 45 de 83, amb un temps de 1 h 04 min, rebaixant en quasi deu minuts el temps de l'any anterior.

Per tant molt satisfet, amb marge de millora per properes edicions, i molt satisfet també, per la sabrosa llangonissada que va oferir la organització.

Felicitar al Salva per la seva cursa, i pel trofeig al primer atleta local, enhorabona!!
Algunes fotos de l'event:


Vila-seca Team


weyyy que passa
aixo era la primera volta
ultima volta




resultats