diumenge, 7 de febrer del 2010

Duatló Popular Vila-seca 2010 07/02/2010

Bé, aquesta es la primera prova en que participo després de 20 anys, en que vaig deixar l'atletisme (amb 13 anys mes o menys), o sigui que les expectatives eren les de finalitzar la prova, i es van aconseguir.

Es tractava d'un circuit de muntanya i consistia en 4 Km. cursa a peu + 12 Km. btt + 2 Km. cursa a peu, amb un desnivell de +200 m/-200 m ., en principi asequible, però vaig entrenar nomès un parell de dies durant la setmana anterior, o sigui anava practicament sense entrenar, nomès alguna sortideta esporadica en btt.

Ja desde la sortida les sensacions van ser pèsimes, vaig patir per no quedar despenjat des del principi, anava a un ritme que era més alt que el meu, i això em va fer anar a remolc tota la cursa, vaig descobrir que la paraula "popular" deixa d'existir quan et posen un dorsal al pit jejje, però vaig aconseguir arribar amb un temps de 1h 13 min.


Un bon test per iniciar-se en les curses i una marca obtinguda per a poder millorar, posteriorment, una llangonissada digna de menció.

Dia compartit amb els farsos Dani i Salva, i amb el Toni Morell

Aqui estan els resultats